Nyugat-magyarországi fejlesztési terület (Development area in West Hungary)

5657

Ingatlan azonosító (ID)

10.300 m2

Méret

Leírás

Eladó Európa szívében, Nyugat-Magyarországon, Keszthelyen egy belterületi, több mint 1 hektáros fejlesztési terület, jelenleg 80%-os beépíthetőséggel, 10%-os zöldfelületi mutatóval, és 9.5 m építmény magassággal, mely építési szabályok várhatóan rövidesen még pozitívabb irányba változni fognak, a Helyi Építési Szabályzat komplex módosítása révén.
A terület Keszthely belvárosában található, de mégis közel a Balaton parthoz, ami Magyarország legnagyobb tava, és turisztikailag egyre keresettebb régió.
A világhírű hévízi termáltó csupán 5 km-re található, Budapest (Magyarország fővárosa) 1,5 óra alatt elérhető autóval autópályán.
Hévízen található Európa legnagyobb termálvizű tava, ami az év 12 hónapjában vonzza a látogatókat és befektetőket.
Hévíz és a Balaton ugyanolyan felkapott turisztikai célállomások, mint Karlovy Vary vagy Baden-Baden. Hévíz a gyógyturizmus, fogászat, és wellness pihenés fellegvára Magyarországon, és nagyon kedvelt a hazai és nemzetközi vendégek körében is.
A területtől kb. 15 km-re működik a nemzetközi Hévíz-Balaton Airport, “a Balaton légikikötője”, így a repülővel történő elérés is adott.
Központi az elhelyezkedés, mivel Ausztria, Horvátország, és Szlovénia is a szomszédban van, kb. egy órás autóútra Keszthelytől.
A telek minden közművel rendelkezik, és a kvóták bővíthetők is.
A telken található kb. 5000 m2 épület komplexum, mely az új tulajdonos döntése alapján részben vagy egészben lebontható, illetve akár ráépítést is lehet végezni.
Továbbá, a terület minden bizonnyal rozsdaövezeti akcióterületté lesz minősítve, ugyanis minden, erre vonatkozó előírásnak megfelel, és ez további nagy előnyökkel jár.
Az ingatlan fejlesztés több célú lehet, mint például: lakó projekt, idősek otthona, szálloda, élményfürdő, stb.
Befektetők jelentkezését várjuk, akik a vételáron felül további 10-20 millió EUR beruházást kívánnak itt végrehajtani, mivel nagyon értékes a terület.
Ha nagyobb volumenben kívánnam befektetni Közép-Európa szívében Magyarországon, további ingatlanok megvásárlása is lehetséges tőlünk illetve a közreműködésünkkel.

Cím, utca - térképi megjelenítéshez, lásd a térképet alább

Cím: Keszthely, Lovassy Sándor utca 8, Magyarország
  • Ország: Magyarország
  • Irányítószám: 8360
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 5657
  • Ár Ár érdeklődésre!
  • Ingatlan típusa Földterület
  • Ingatlankínálat típusa Eladó
  • Szobák száma 250
  • Méret 10.300 m2
  • Telekméret 10.300 m2
  • Felirat Kedvező Ár!

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Walk Score

Kapcsolat

farkasbalint

Ingatlanügynök
b.farkas@ema.hu
Egyéb ingatlan